Liellopa jostas daļas steiks

EAN kods
300 g 4750174002787

Sastāvdaļas

Liellopu jostas daļas gaļa 100%.

Preparation

Steikam ir trīs dažādi pagatavošanas veidi:

  • Labi izcepts – gaļas iekšējā temperatūra vismaz +72°C.
  • Vidēji izcepts – gaļas iekšējā temperatūra no +60 līdz +65°C.
  • Pusjēls/asiņains – gaļas iekšējā temperatūra no +50 līdz +57°C.

 

Uzglabāšana:

0…+4 ºC

100 g produkta vidēji satur:
Enerģiskā vērtība 530 kJ / 126 kcal
Tauki 5.0 g
Tostarp piesātinātās taukskābes 1.7 g
Ogļhidrāti <0.5 g
Tostarp cukuri <0.5 g
Olbaltumvielas 20 g
Sāls 0.13 g