Liellopa jostas daļas steiks
EAN kods | |
---|---|
300 g | 4750174002787 |
Sastāvdaļas
Liellopu jostas daļas gaļa 100%.
Preparation
Steikam ir trīs dažādi pagatavošanas veidi:
- Labi izcepts – gaļas iekšējā temperatūra vismaz +72°C.
- Vidēji izcepts – gaļas iekšējā temperatūra no +60 līdz +65°C.
- Pusjēls/asiņains – gaļas iekšējā temperatūra no +50 līdz +57°C.
Uzglabāšana:
0…+4 ºC
100 g produkta vidēji satur: | |
---|---|
Enerģiskā vērtība | 530 kJ / 126 kcal |
Tauki | 5.0 g |
Tostarp piesātinātās taukskābes | 1.7 g |
Ogļhidrāti | <0.5 g |
Tostarp cukuri | <0.5 g |
Olbaltumvielas | 20 g |
Sāls | 0.13 g |